PolicyWatch

Trump planlægger skattelettelser til middelklassen

Den amerikanske regering overvejer nye skattelettelser til amerikanerne, ligesom administrationen ønsker at gøre andre midlertidige lempelser permanente, fortæller rådgiver til Fox.

Foto: LEAH MILLIS/REUTERS / X90205

Den amerikanske regering overvejer nye skattelettelser til amerikanerne, ligesom administrationen ønsker at gøre andre midlertidige lempelser permanente.

Det fortalte Larry Kudlow, som er præsident Trumps øverste økonomiske rådgiver, fredag til tv-stationen Fox Business Network, ifølge Reuters.

"Vi ville elske en skattelettelse på 10 pct. til middelklassen, og vi ville elske at styrke og gøre nogle af de andre skattelettelser permanente," lød det fra Larry Kudlow.

I slutningen af 2017 lykkedes det for præsident Trump som hans første store politiske sejr at vinde flertal for en skattereform, der over ti år sender 1500 mia. dollar tilbage til amerikanerne og de amerikanske virksomheder i form af skattelettelser.

"Det vil formentlig komme ud på et tidspunkt i september," sagde Kudlow om tidsplanen for et lovforslag.

Det passer sikkert fint ind i kampagneplanerne for præsident Trump, som søger at forny sit mandat ved præsidentvalget den 3. november.

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier