PolicyWatch

Kulturministeriet finder ny chef i Energiministeriet

Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet bliver ny departementschef i Kulturministeriet under kulturminister Joy Mogensen (S).

Kultur- og kirkeminister Joy Mogensen (S) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Det bliver Dorte Nøhr Andersen, der tager over efter Marie Hansen som ny departmentschef i Kulturministeriet. Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Den nye departementschef kommer fra en stilling som afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og afløser Marie Hansen, der i marts blev udnævnt til ny direktør for Folketinget.

"Dorte har en stærk profil, der kan åbne Kulturministeriets stærke faglighed op for nye måder at arbejde på. Både med vores opgaver og omverden. Som det første står vi midt i en coronakrise, hvor vi sammen skal sikre et stærkt, levende og deltagende kultur-, forenings- og idrætsliv. Jeg glæder mig meget til samarbejdet," udtaler Joy Mogensen i meddelelsen.

Dorte Nøhr Andersen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har de seneste fem år været afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Før da har hun bl.a. været vicedirektør i Energistyrelsen. Med skiftet til Kulturministeriet får hun for første gang nærkontakt med kultur-, idræts- og foreningslivet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch)

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier