PolicyWatch

TV 2 afventer Landsretten efter EU-afgørelse – men forventer tidligst skæbnetime i 2022

En potentiel milliardregning til TV 2 er rykket et skridt nærmere med afgørelse fra EU-Domstolen. TV 2-direktør påpeger, at aspekter omkring forældelse kan spille ind på endelig dom – og at staten i sidste ende vil kunne komme selskabet til undsætning.

Det er Østre Landsret, der behandler statsstøttesagen, hvor Nent kræver, at TV 2 skal betale såkaldte ulovlighedsrenter. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I en sag, der potentielt kan sende en milliardregning i TV 2's retning, er bolden i dag spillet tilbage på Østre Landsrets banehalvdel. Det sker, efter EU-Domstolen tidligere tirsdag kom med en afgørelse i sagen.

Sagen ved Østre Landsret handler om såkaldte ulovlighedsrenter, der udspringer af statsstøtte, som TV 2 modtog i perioden 1995-2002, bl.a. licenskroner. Støtten var sådan set ikke på kant med EU's statsstøtteregler, men støtten blev aldrig anmeldt og oplyst til EU, som den burde have været. Og derfor kommer de såkaldte ulovlighedsrenter på tale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier