PolicyWatch

Minister beskyldes for slingrekurs i spørgsmål om masseregistrering af teledata

På få måneder har justitminister Nick Hækkerup sendt vidt forskellige signaler om politiets mulighed for at bruge danskernes følsomme mobildata. Støttepartierne SF og Enhedslisten mener, at han har foretaget et kursskifte, og at teleselskaberne nu kan droppe registreringen, mens telebranchen efterlyser klare svar.

Foto: Emil Helms

Justitsminister Nick Hækkerup (S) bliver beskyldt for slingrekurs i det følsomme spørgsmål om teleselskabernes masseregistrering af kundernes personlige mobildata – den såkaldte logning. En slingrekurs, der skaber stor usikkerhed i telebranchen.

30. oktober skrev ministeren i et brev, at en ny EU-dom ikke ændrede på, at "telebranchen fortsat skal logge og udlevere oplysninger i overensstemmelse med gældende regler".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier