PolicyWatch

Finansminister sigter mod Kammeradvokat-afklaring til efteråret

Kammeradvokatordningen bliver i øjeblikket vurderet af Finansministeriet, efter finansministeren har varslet et gennemsyn af statens indkøb af juridiske ydelser. Afklaringen bliver dog mindst et år forsinket.

Finansminister Nicolai Wammen (S) har varslet, at han vil genoverveje Kammeradvokatordningen. | Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Efter et par måneder på barsel er finansminister Nicolai Wammen (S) tilbage ved sit skrivebord, hvor der blandt andet ligger en dugfrisk rapport fra Konkurrencerådet, der anbefaler et brud med den nuværende kammeradvokatordning.

Men til trods for, at finansministeren sidste sommer varslede, at han i efteråret ville genoverveje statens indkøb af juridiske ydelser, ligger Kammeradvokataftalen langt fra øverst i opgavebunken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier