PolicyWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix

Kulturminister Joy Mogensen (S) håber, at der inden sommer falder en international aftale på plads om beskatning af techselskaber, der opererer globalt, men betaler meget lav eller ingen skat i flere af de lande og markeder, hvor de er aktive.

Det fremgår af et svar til Folketingets Kulturudvalg fra ministeren. Her skriver hun, at regeringen arbejder "aktivt for en global aftale" på området. Det skal helst ske i regi af OECD for at sikre så bred og global en opbakning som muligt og en "fair beskatning af den digitale økonomi", lyder det fra ministeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Antallet af klager over udbud når sit højeste i fem år

Klagenævnet for Udbud, der behandler klager over udbud hos offentlige institutioner, modtog sidste år 117 nye klagesager. Det er det højeste antal nye sager i fem år. Flere afgørelser end normalt blev indbragt for domstolene, viser nævnets årsopgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier