PolicyWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix

Kulturminister Joy Mogensen (S) håber, at der inden sommer falder en international aftale på plads om beskatning af techselskaber, der opererer globalt, men betaler meget lav eller ingen skat i flere af de lande og markeder, hvor de er aktive.

Det fremgår af et svar til Folketingets Kulturudvalg fra ministeren. Her skriver hun, at regeringen arbejder "aktivt for en global aftale" på området. Det skal helst ske i regi af OECD for at sikre så bred og global en opbakning som muligt og en "fair beskatning af den digitale økonomi", lyder det fra ministeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier