PolicyWatch

Københavnsk borgmester undslår sig centralt spørgsmål om nattelivsafvikling

Selvom Københavns Kommunes egne notater peger på, at hovedstadens centrale festårer har meget få beboere, risikerer barer nu "som klart udgangspunkt" at få revet det forretningsmæssige grundlag væk. "Det er vigtigt at slå fast, at der er tale om et udkast til en plan," siger borgmester.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

På tærsklen til den politiske behandling af en potentiel afvikling af Københavns natteliv undslår en af de helt centrale borgmestre i lanceringen af planen, kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune Franciska Rosenkilde (AL), sig at svare på grundlæggende spørgsmål til udkastet tlil nattelivsplanen i forhold til centrale festårer i København.

"Jeg udtaler mig gerne, når vi er længere i processen," skriver den københavnske borgmester i en skriftlig kommentar, hvor hun lægger vægt på, at planen offentliggøres nu, "fordi kommunens nattelivsplan mindst én gang i hver valgperiode skal revideres".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier