PolicyWatch

Google opfordrer til landing af global aftale om digital skat efter årelange forhandlinger

Der er brug for en global aftale om digital skat i regi af OECD snarest muligt, i stedet for at der på nationalt plan bliver vedtaget særskilte skatteordninger, lyder det fra techselskabet. OECD har sat deadline i midten af 2021.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter flere års ufrugtbare forhandlinger er det på tide, at politikere på globalt plan får indgået en kollektiv aftale om, hvordan man ønsker at indrette et nyt skattesystem for den digitale økonomi.

Sådan lyder det i et blogindlæg fra Karan Bhatia, der er Googles Vice President for Government Affairs & Public Policy, der blev udgivet fredag forud for årets første G20-møde mellem finansministre og centralbankchefer i weekenden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Stadig optimisme om landbrugsreform

Efter to dages møde mellem EU’s landbrugsministre er der stadig håb om at nå en landbrugsreform inden månedens udgang. Men EU-formandskabet får kritik for at invitere landbrugsorganisation med til mødet, mens andre interessenter ikke har fået en invitation.

Ny enhed skal styrke offentligt-privat samarbejde

Regeringen, KL og Danske Regioner er enige om etableringen af en ny enhed for offentligt-privat samarbejde. Dansk Erhverv ser store perspektiver i ideen, som adm. direktør Brian Mikkelsen kalder en "milepæl".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier