PolicyWatch

Senderovitz går direkte fra Lægemiddelstyrelsen til Novo – Norge, Sverige og Tyskland har karensperioder

Thomas Senderovitz' jobskift fra Lægemiddelstyrelsen til Novo Nordisk føjer sig til rækken af topembedsmænd, der skifter til private virksomheder. I udlandet er karensreglerne ofte skrappere, men det kommer ikke til ske herhjemme, forventer professor.

Thomas Senderovitz' jobskift til Novo ville i andre lande have kostet en karantæne | Foto: Emil Agerskov

Thomas Senderovitz er en af de myndighedspersoner, der fra den ene dag til den anden er blevet landskendt som konsekvens af coronakrisen. Som øverste chef for Lægemiddelstyrelsen har han været styrelsens ansigt udadtil i diskussionerne om, hvilke coronavacciner der kunne godkendes, hvornår og hvordan.

Men tirsdag havde han sidste arbejdsdag, og i maj begynder han som direktør i landets suverænt største medicinalvirksomhed Novo Nordisk, hvis produkter han før havde det øverste ansvar i Danmark for at godkende, kontrollere og overvåge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier