PolicyWatch

Folketingsmedlem angriber Senderovitz' jobskifte: "Meget nemt" at mistænke belønning

Senderovitz er udelukkende blevet ansat på baggrund af hans faglige kvalifikationer, slår Novo Nordisk fast, efter medlem af Enhedslisten Rosa Lund i et opslag har udtalt sig kritisk om ansættelsen af topembedsmanden. Det skriver Berlingske.

"Det er meget nemt at mistænke Senderovitz for at være blevet belønnet for, ikke at presse på for en off (pffentlig, red.) vaccineproduktion," skrev Enhedslistens rets-, demokrati-, udlændinge- og integrationsordfører i går på Twitter om jobskiftet. | Foto: Philip Davali

Tirsdag meldte Thomas Senderovitz ud, at han stopper som direktør for Lægemiddelstyrelsen til fordel for en stilling som seniorvicepræsident med ansvar for Data Science i Novo Nordisk. Det har fået Enhedslistens Rosa Lund til at angribe jobskiftet på Twitter.

"Det er udtryk for en vanvittig svingdørskultur når topembedsmænd kan gå direkte over i et job, indenfor samme fagområde. Det er meget nemt at mistænke Senderovitz for at være blevet belønnet for, ikke at presse på for en off (offentlig, red.) vaccineproduktion," skrev Enhedslistens rets-, demokrati-, udlændinge- og integrationsordfører i går på Twitter om jobskiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier