Folkemødet bliver afholdt med publikum til sommer

Publikum vil til sommer kunne se politiske debatter og foredrag live på Bornholm. Folkemødet bliver realiseret med fysisk fremmøde, omend stadig i en anderledes form end vanligt.
Margrethe Vestager og Karen Bro under en begivenhed på Ekstra Bladets scene på Folkemødet 2019. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Margrethe Vestager og Karen Bro under en begivenhed på Ekstra Bladets scene på Folkemødet 2019. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Folkemødet vil til sommer bringe politikere, journalister og borgere sammen i Allinge, fastslår den politiske festivals direktør, Camilla Laudrup, over for Altinget.

Udmeldingen kommer, efter at en politisk aftale natten til tirsdag har hugget i sten, at udendørs arrangementer kan blive afholdt hen over sommeren, dog med højst 2000 deltagere i alt. Aftalen har kvalt de sidste forhåbninger hos en lang række danske musikfestivaler, som har aflyst aktiviterne i 2021, men den politiske af slagsen, Folkemødet, holder altså fast.

Rammerne om Folkemødet er tilpasset coronarestriktionerne, hvor billetholdere får adgang til en scene i én blok á tre timer dagligt. Der vil blive afholdt 250 debatter på i alt 12 scener - hvoraf man vil kunne tilgå livestream af syv af scenerne, såfremt man ikke får fingrene i en billet.

Blandt de medier, der vil dække Folkemødet, der afholdes 17.-19. juni, er Altinget, DR og Politiken, fremgår det af festivalens hjemmeside.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også