PolicyWatch

Brian Mikkelsen angriber politikerne: Brug flere penge på it-uddannelser

Det er en "forkert politisk prioritering" ikke at sende flere penge til it-uddannelserne. Det siger den tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen i sin nye rolle som Dansk Erhverv-direktør. Han fastholder flere synspunkter fra sin ministertid i den nye rolle.

Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Brian Mikkelsen er nu klar i rollen som ny topchef for Dansk Erhverv, som han overraskende skiftede til fra en rolle som erhvervsminister før sommer.

Brian Mikkelsen var konservativ minister og med i den borgerlige regering, men nu bruger han rollen som Dansk Erhverv-direktør til at lange ud efter sine tidligere politiske kolleger for ikke at tilgodese it-uddannelserne med flere penge, så flere unge kan komme ind.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier