Ny pressechef i Skatteministeriet

Skatteministeriet har fundet ny pressechef, der kommer fra Styrelsen for Patientsikkerhed og skal være med til at rette op på tilliden til skattesystemet.
Foto: Ritzau Scanpix/Mie Brinkmann/Arkiv
Foto: Ritzau Scanpix/Mie Brinkmann/Arkiv

Afløseren for Jesper Vangkilde, der i april skiftede Skatteministeriet ud med jobbet som kommunikationschef hos Google, er nu fundet, skriver Altinget.

Det bliver Søren Skovbo Nielsen, der tager over som pressechef i ministeriet, der har nok at se til organisatorisk og imagemæssigt i kølvandet på afsløringerne af milliarder af tabte kroner i Skat.

"Skatteministeriet står midt i årtiers største projekt. Jobbet i ministeriet tilbød en unik mulighed for at komme ind på et afgørende tidspunkt og være med til at fortælle historien om, hvordan vi strikker fremtidens skattesystem sammen og sikrer motoren under velfærdssamfundet. Jeg ser meget frem til at komme i gang og lære skatteområdet at kende," skriver Søren Skovbo Nielsen i en kommentar til Altinget.

Søren Skovbo Nielsen er uddannet cand.mag i medievidenskab og kommer fra en stilling som pressechef i Styrelsen for Patientsikkerhed. Han har desuden tidligere været pressechef for nuværende regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp (S).

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også