PolicyWatch

Ammitzbøll-Bille tror på reformlyst fra S og DF efter folketingsvalget

Den liberale økonomi- og indenrigsminister tror på, at et flertal i Folketinget er klar på at lave arbejdsudbudsreformer igen, når folketingsvalget er overstået. S og DF siger, at de lavthængende frugter allerede er plukket.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) tror på, at der kan laves nye reformer efter et valg. | Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Hvis det økonomiske opsving i Danmark skal vare ved, så skal der gang i reformdagsordenen igen, så danske virksomheder kan få den arbejdskraft, de efterspørger.

Det kræver reformvilje fra bl.a. Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, og ifølge økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille skal den vilje nok komme, når først det kommende folketingsvalg er overstået.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier