PolicyWatch

Regeringen afsætter millioner til reform af høreområdet

Der er sat betydelige midler af til høreområdet i regeringens finanslovsudspil. I William Demant er man ”utroligt glad" for den opmærksomhed, høreområdet får fra ministeren og regeringen i oplægget til finansloven.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) vil om ganske kort tid præsentere en samlet pakke med initiativer på høreområdet, der blandt andet skal gøre op med de lange ventetider på offentlig behandling.

Ventelisterne på høreapparater skal ned, og borgere med høretab skal sikres en effektiv og uvildig behandling af høj kvalitet.

Og så skal det være lettere for borgere at navigere på området, ligesom der skal genereres flere data om effekt og kvalitet af behandlingen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier