PolicyWatch

Her er regeringens rekrutteringsudspil: 12 landes borgere skal have lettere adgang til Danmark

Integrationsminister Inger Støjberg (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) vil gøre det lettere for danske virksomheder at rekruttere udenlandsk arbejdskraft med et nyt udspil, der indeholder 21 initiativer. Blandt andet skal borgere fra 12 lande uden for EU have en lavere beløbsordning, foreslår regeringen. Opdateret.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) fremlægger regeringens rekrutteringsudspil.

Opdateret 15.01. Hvis det står til regeringen, så skal det være lettere for danske virksomheder at rekruttere udenlandsk arbejdskraft.

Det fortæller integrationsminister Inger Støjberg (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), der med et nyt udspil bl.a. lægger op til at sænke beløbsordningen for borgere fra 12 ikke EU-lande, fjerne bureaukrati ved diverse rekrutteringsordninger og droppe kravet om en dansk bankkonto for udlændinge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier