PolicyWatch

Lars Løkke: Ny ø i København baner vej for andre projekter som broer og motorveje

Aftalen mellem regeringen og Københavns Kommune om at bygge en ny ø i København gør det lettere at finde penge til f.eks. en ny limfjordstunnel og motorvej til Hillerød. Det vurderer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), overborgmester i København Frank Jensen (S), erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) og transportminister Ole Birk Olesen (LA) præsenterer en plan for skabelsen af en ny ø i København. | Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun københavnerne, der bør glæde sig over en ny plan om at skabe en ø ved Refshaleøen i København med plads til 35.000 nye beboere.

Projektet er nemlig skruet sammen på en måde, så det baner vej for andre infrastrukturprojekter i andre dele af Danmark, som der muligvis ellers ikke havde været råd til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier