PolicyWatch

Erhvervsminister kritiserer Finanstilsynets arbejde

På et samråd i Folketingets erhvervsudvalg kritiserede erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) den måde, som Finanstilsynet har udført sin tilsynsrolle på. Samtidig oplyste ministeren, at han har bedt Finanstilsynet om en grundig redegørelse.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) vil give Finanstilsynet nye og stærkere værktøjer. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

På et samråd onsdag i Folketingets erhvervsudvalg om hvidvasksagen i Danske Bank langede Finanstilsynets politiske chef, erhvervsminister Rasmus Jarlov (K), kraftigt ud efter den måde, som Finanstilsynet fører tilsyn på.

"Jeg tænker akkurat på samme måde som Lisbeth Bech Poulsen (erhvervsordfører for SF, red.), at jeg synes også, at der er et problem ved, at Finanstilsynet i høj grad fører tilsyn ved at spørge bankerne og så få svar tilbage," sagde Rasmus Jarlov.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier