PolicyWatch

Ny rapport retter kritik mod Advokatrådets tilsyn med advokatbranchen

Revisions- og rådgivningsvirksomheden EY har på vegne af Justitsministeriet udarbejdet en rapport, som kritiserer Advokatrådet for ikke at føre tilstrækkeligt godt tilsyn med den danske advokatbranche.

Johan Schlüter. | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Læssøe

I en ny rapport, der er bestilt af Justitsministeriet og udarbejdet af revisions- og rådgivningsvirksomheden EY, bliver der rettet skarp kritik af Advokatrådets tilsyn med de danske advokatkontorer. Tilsynet med de mere end 6.000 advokater i Danmark bliver kategoriseret som dårligt dokumenteret, ikke ensartet og sløset. Det skriver Berlingske.

En advokat kan ifølge rapporten undgå tilsynsbesøg i mange år, og "ressourcerne fremstår p.t. at være utilstrækkeligt," skriver EY.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier