PolicyWatch

Lars Løkke drager til Tyskland for at sælge danske digitale varer med 30 virksomheder

Den danske statsminister skal til Berlin for bl.a. at besøge kansler Merkel og på eksportfremstød med 30 danske virksomheder.

Angela Merkel og Lars Løkke Rasmussen giver hinanden hånden på et møde i Berlin i april 2018. Tirsdag den 20. november mødes de igen i Tysklands hovedstad. | Foto: FABRIZIO BENSCH/Ritzau Scanpix

Til på tirsdag skal statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) have øvet op på de tyske gloser, da han skal til Berlin for at sælge digitale løsninger sammen med 30 danske virksomheder.

Det skriver Statsministeriet i en pressemeddelelse.

"Tyskland er en af vores allernærmeste allierede og en central partner i EU. Lige nu er der mange afgørende forhandlinger i gang om vores fælles fremtid i EU. Samarbejdet er vigtigt for, at danske synspunkter gør sig gældende i de drøftelser," udtaler Lars Løkke Rasmussen.

På turen til Tyskland skal Lars Løkke Rasmussen både mødes med den tyske kansler Angela Merkel og den tyske finansminister Olaf Scholz.

Senere samme dag skal Lars Løkke Rasmussen forsøge at sælge danske digitale løsninger sammen med bl.a. Dansk Industri, Dansk Erhverv, Eksportforeningen og 30 danske virksomheder, skriver Statsministeriet.

Her skal Lars Løkke Rasmussen bl.a. tale ved den tyske digitaliseringsmesse Smart Country Convention.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier