PolicyWatch

Lars Løkke til virksomheder: Ryd op nu - ellers gør andre det for jer

Lars Løkke Rasmussen langer i sin landsmødetale ud efter banker og advokater, der har svindlet med skattekroner. Hvis de ikke rydder op efter sig selv, så vil andre gøre det, lyder det fra Venstreformanden og statsministeren.

Venstres næstformand og formand, Kristian Jensen og Lars Løkke Rasmussen, er til Venstres landsmøde i Herning i denne weekend.

Fra Herning Kongrescenter på Venstres landsmøde svinger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) pisken over bl.a. Danske Bank og advokathuset Bech Bruun uden dog at nævne dem ved navn.

"Myndighederne er blevet svindlet af internationale tyvebander, som betragter det danske skattesystem som et tag-selv-bord for uretmæssige fradrag i milliardklassen. Store, ellers velrenommerede virksomheder har tilsyneladende haft afdelinger, der er blevet misbrugt som hvidvaskcentraler af østeuropæiske rigmænd. Ja, selv de advokater, som skulle hjælpe med os med at holde orden i tingene undersøges nu for at have spillet på to heste," siger Lars Løkke Rasmussen fra talerstolen til Venstres landsmøde og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier