PolicyWatch

Finanslovsforhandlinger trak ud til morgenstunden

DF gik til forhandlingsbordet med ønske om at få de sidste indrømmelser fra regeringen og forhandle i bund.

Peter skaarup taler med pressen før han og René Christensen går til forhandlingerne. Regeringen mødes Dansk Folkeparti til forhandlinger om finansloven for 2019 i Finansministeriet på Christiansborg onsdag den 28. november 2018. | Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix

Torsdag var for længst blevet til fredag, da Dansk Folkeparti og regeringen gik fra seneste runde finanslovsforhandlinger.

Ifølge Ritzaus oplysninger varede mødet til ved 6-tiden fredag morgen. Parterne ved endnu ikke, hvornår de mødes igen.

Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup, sagde torsdag før forhandlingerne, at der skulle forhandles i bund.

"Man har aldrig lavet en aftale, før man har lavet en aftale. Vi har den tid, der skal til, men vi ser meget gerne, at man kan lave en aftale inden for de nærmeste dage, hvis det overhovedet kan lade sig gøre."

"Men det kræver så lige, at regeringen kommer med de sidste indrømmelser, der skal på bordet, før vi kan være tilfredse," siger Dansk Folkepartis gruppeformand.

De indrømmelser, DF vil have, er en strategi for hjemsendelser, kaldet paradigmeskift, et loft over familiesammenføringer efter tysk forbillede og bedre økonomiske vilkår for visse pensionister.

/ritzau/

Mere fra PolicyWatch

Sundhedsaktører: Se digital sundhed som en investering

Regionerne skal have økonomiske rammer til at investere i nye digitale sundhedsløsninger, hvis danskerne også i fremtiden skal kunne få behandling af høj kvalitet, lyder det fra blandt andet Dansk Erhverv og Danske Regioner.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier