PolicyWatch

Overblik: Mere gråt guld og billigere gyldne dråber på finansloven

Lavere afgifter på blandt andet øl og en pensionsreform er blot et par af de initiativer på finansloven, der har betydning for danske virksomheder. Få hele overblikket her.

Finansminister Kristian Jensen (V) efterfulgt af Peter Skaarup (DF), Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) og Rene Christensen (DF), da regeringen og Dansk Folkeparti præsenterer Finansloven for 2019 på et doorstep ved Finansministeriet fredag den 30. november 2018. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Under de store overskrifter om udlændingepolitik, paradigmeskifte og en øde ø i Stege Bugt gemmer finansloven for 2019 på en række initiativer, som har betydning for dansk erhvervsliv.

I alt afsætter regeringen og Dansk Folkeparti (DF) omkring 500 mio. kr. årligt til erhvervsrettede initiativer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier