PolicyWatch

Thor Möger får nyt chefjob: Vinker farvel til politik

Tidligere skatteminister og nuværende chef for Socialdemokratiets politiske afdeling, Thor Möger Pedersen, siger farvel til politik. Han skifter til en chefstilling i det private erhvervsliv.

Thor Möger Pedersen. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard.

Chefen for Socialdemokratiets politiske afdeling, Thor Möger Pedersen, skifter til Cowi og en stilling som chef for Economics and Management.

Thor Möger Pedersen blev som 26-årig skatteminister i Helle Thorning-Schmidts regering. En post han havde frem til 2012.

I 2013 skiftede han fra SF til Socialdemokratiet, men nu er det slut med politik for Thor Möger Pedersen.

"Det er endog meget svært at sige farvel til Socialdemokratiet og Christiansborg i det hele taget. Men det er betryggende at forlade et Socialdemokrati i topform. Jeg har altid gerne villet prøve kræfter med det private erhvervsliv, og den mulighed er opstået nu. Cowi er en unik virksomhed, som jeg glæder mig til at blive en del af – og jeg forbereder mig på en stejl læringskurve," udtaler Thor Möger Pedersen i en pressemeddelelse.

Cowi Economics and Management er en afdeling med 70 medarbejdere, der leverer analyser og løsninger til offentlige institutioner og private virksomheder.

Som ny chef for Socialdemokratiets politiske afdeling konstitueres Mathias Secher, der er økonom og indtil nu har fungeret som souschef i afdelingen. Samtidig konstitueres Sara Vad Sørensen – der hidtil har været personlig assistent for Mette Frederiksen – som ny souschef i den politiske afdeling.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier