PolicyWatch

Finanslobby tror på hurtig omstilling til nyt bolig-skattesystem

Boligmarkedet får et halvt i stedet for halvandet år til at vænne sig til nye skatteregler, efter nye ejendomsvurderinger træder i kraft. Men markedet er vant til hurtig omstilling, siger viceadm. direktør i Finans Danmark til Børsen.

Ane Arnth Jensen. | Foto: PR

I andet halvår af 2020 får danske boligejere nye ejendomsvurderinger, og allerede fra 2021 skal der betales skat af de nye vurderinger, skriver Børsen i dagens avis.

Planen var oprindeligt, at der skulle være 1,5 år til at omstille sig til nye beskatningsgrundlag, men det er forkortet i takt med, at nye vurderinger er udskudt. Ejendomsmægler og boligadvokat peger på, at det kan føre til uro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier