PolicyWatch

Mette Frederiksens forhandlingspartner skyder pensionsplan ned

Mette Frederiksens plan om at sænke pensionsalderen for nedslidte danskere møder allerede modstand fra en helt central spiller.

Jacob Holbraad, adm. direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, har svært ved at få mundvigene til at vende opad, når han læser Socialdemokratiets plan om tidligere pension for nedslidte. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Allerede inden Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, var færdig med at præsentere sit udspil om at lade nedslidte danskere gå tidligere på pension, begyndte planen at erodere i hjørnerne.

Står det til Mette Frederiksen, skal en aftale om tidligere pension for folk med mange år på arbejdsmarkedet nemlig forhandles på plads med arbejdsmarkedets parter. Dermed kommer Dansk Arbejdsgiverforening og Fagbevægelsens Hovedorganisation til at stå med en tung stemme, når aftalen skal laves.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier