PolicyWatch

Minister fastholder opbakning til dankortet trods charmetur fra Jyske Bank-topchef

En række kritikere af Jyske Banks beslutning om at splitte dankortet op er ikke blevet så formildede, som bankdirektøren først gav udtryk for.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jyske Banks topchef har ikke haft så meget held med at formilde kritikere af bankens beslutning om at splitte dankort og visakort op, som Anders Dam i første omgang gav udtryk for. Det skriver erhvervsmediet Finans.

I går kritiserede både socialdemokraten Benny Engelbrecht og Forbrugerrådet igen Jyske Banks dankortbeslutning, efter Anders Dam havde fortalt, at banken havde været på rundtur hos kritikere og fået det til at falde ned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier