Region Nordjylland henter ny direktør i naboregion

Christian Boel, der blandt ander har været regional formand for organisationen bag nationalt udbud af telemedicin, skifter til en stilling som topchef i Region Nordjylland.
Foto: Region Midtjylland
Foto: Region Midtjylland

Region Nordjylland har tirsdag sat navn på sin kommende regionsdirektør.

Det bliver 51-årige Christian Boel, der kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Midtjylland, hvor han fra september 2018 til februar 2019 har været konstituteret regionsdirektør. Frem til konstitueringen har Christian Boel desuden været den regionale repræsentant i formandskabet for organisationen FUT, der har to nationale udbud inden for det telemedicinske område.

Christian Boel efterfølger Svend Særkjær, der ved årsskiftet skiftede til et job som regionsdirektør i Region Hovedstaden. Boel har første arbejdsdag i Region Nordjylland 1. april.

"Christian Boel kender regionens opgaver indgående, ligesom han er stærk på såvel strategisk som politisk rådgivning. Udover at være en stærk profil i den regionale verden efter flere år som bl.a. koncerndirektør i Region Midtjylland er han også kendt for at være en anerkendende og inddragende leder, der kan formidle det brede samarbejde. Det er egenskaber vi vægter højt i forhold til samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere i Region Nordjylland," siger regionsrådsformand Ulla Astman i en pressemeddelelse.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie MedWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også