PolicyWatch

Skatteministers ide om nyt advokatmonopol skydes ned af ministerkollega

Innovationsministeren går nu i rette med skatteministerens ønske om atter at give Kammeradvokaten eneret til opgaver for staten. Innovationsministeren fastslår, at staten ikke kun skal have én advokat, og at forbruget af Kammeradvokaten skal nedbringes.

Innovationsminister Sophie Løhde (V) mener - modsat skatteminister Karsten Lauritzen (V) - at staten skal nedbringe forbruget af Kammeradvokaten. | Foto: /Ritzau Scanpix/Jens Dresling

"Sagen om Bech-Bruuns interessekonflikt er et fantastisk godt argument for, at staten skal have én advokat, og i øjeblikket er det Kammeradvokaten, og jeg har selv flyttet mig i spørgsmålet om udbud af opgaver." Sådan sagde skatteminister Karsten Lauritzen (V) til Berlingske fredag.

Udtalelsen kommer i kølvandet på striden mellem Skatteministeriet og Bech-Bruun om Bech-Bruuns dobbeltrolle i sagen om formodet svindel med refusion af udbytteskat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier