PolicyWatch

FM4-udbud skydes i gang: 70 procent af redaktionen skal sidde i provinsen

Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om udbudsbetingelserne for FM4, som Radio24syv i dag sender på. Mere end to tredjedele af de redaktionelle medarbejdere skal være ansat uden for København.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Med en lille måneds forsinkelse bliver udbuddet af den fjerde landsdækkende public service-kanal FM4 i næste uge skudt officielt i gang - med skærpede krav til den geografiske placering. Det fremgår det af en pressemeddelelse fra Kulturministeriet.

"Vi er nu klar med rammerne for genudbuddet af FM4. Radio24syv, der har drevet kanalen hidtil, har bevist, at det er muligt at give borgere i hele landet et større radioudbud med nyt indhold og nye formater. Jeg er sikker på, at en kommende aktør med disse rammer – hvem det end måtte blive – vil fortsætte med at udvikle radiomarkedet til gavn for lytterne," siger kulturminister Mette Bock (LA) i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier