PolicyWatch

DF vil diskutere Radio24syv som DAB-kanal før finansiering

Et møde mellem Regeringen og DF om en mulig åbning for Radio24syvs fortsatte eksistens er endt med en aftale om at mødes igen i denne uge. DF står fortsat fast på, at der ikke skal ændres på FM4-udbuddet.

Foto: Ritzau Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Forligskredsen bag medieforliget har tirsdag stukket hovederne sammen for at drøfte, om og hvordan Radio24syv kan overleve, når radioens tid på FM4-båndet slutter til oktober.

Ingen konkrete svar eller afklaringer kom på bordet i denne omgang - udover en aftale om at mødes igen onsdag, forklarer Morten Marinus, medieordfører for Dansk Folkeparti.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier