PolicyWatch

Regering klar med vækstplan: Flere skal gøre som verdenskendt dansk lejemorder

Der skal sættes yderligere tryk på udviklingen og eksporten inden for de danske kreative erhverv, mener regeringen, der nu er klar med en vækstplan. Virksomhederne kan blandt andet lade sig inspirere af dansk lejemorder med global succes, siger erhvervsministeren.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) mener, at den danske spilsucces Hitman er et godt eksempel på, at der er store muligheder for de kreative danske erhverv. | Foto: Arkiv/Polfoto/Claus Lunde

De krøllede hjerner i arkitektfirmaer, filmselskaber og spiludviklere skal omsættes til højere vækst og mere eksport. Derfor kommer regeringen nu med en vækstplan for de kreative erhverv.

Planen indeholder i alt 28 initiativer fortalte erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) ved et pressemøde onsdag eftermiddag, som blev afholdt hos spiludvikleren IO Interactive.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier