PolicyWatch

Folketingsvalget er udskrevet: Sådan dækker vi det på PolicyWatch

Under valgkampen vil PolicyWatch i tæt samarbejde med 10 andre watch-medier have fuld fokus på den politiske substans med betydning for dansk erhvervsliv. Vi skriver nyheder, overvåger, prioriterer og sikrer en saglig debat mellem politikere og erhvervslivet.

Anders Heering. | Foto: Watch Medier PR

Valgkampen er i gang.

På PolicyWatch vil vi med omkring 60 erhvervsjournalister i ryggen og Danmarks bedste overvågning af nyheder om erhvervslivet sikre dig, at du får substansen i de mange politiske udmeldinger fra Bruxelles og København.

PolicyWatch har hundrede procent fokus på den politik, der har betydning for virksomhederne i Danmark. Vi konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de udspil, der kommer fra de politiske beslutningstagere, og vi åbner også vores medie for en saglig debat, hvor dansk erhvervsliv har mulighed for at komme til orde.

Vi vil under hele valgkampen udsende et nyhedsbrev om morgenen med politiske historier fra vores redaktion på Christiansborg og vores korrespondent i Bruxelles. Samtidig trækker vi på nyheder fra Watch Mediers 10 andre medier, ligesom vi holder et skarpt øje med de vigtigste historier fra nyhedsbureauer og konkurrerende erhvervsmedier.

Hele 13 partier er på stemmesedlen til Folketingsvalget og 10 partier til Europaparlamentsvalget. Der er med andre ord nok at holde øje med. Vi vil klæde dig på til at navigere i de to valg. Let og overskueligt.

God valgkamp.

Med venlig hilsen

Anders Heering,

Chefredaktør, Watch Medier

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier