PolicyWatch

Venstre er villig til at se på filmbranchens ønske om produktionsrabatter efter valg

Venstres politiske ordfører Marcus Knuth forsvarer regeringens medieaftaler for de kommende år og kalder det ærgerligt, at oppositionen ønsker at skrotte medieforliget. Han er dog åben over for at tale produktionsrabatter til filmbranchen.

Lars Løkke Rasmussen ankommer til Christiansborg i København under Europa-Parlamentsvalget 2019, søndag den 26. maj 2019. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Med folketingsvalget om hjørnet kan sidste års medieforlig stå til en genforhandling. Rød blok har for længst erklæret sig klar til at genåbne medieforliget. En situation, som Venstres medieordfører, Marcus Knuth, kalder "ærgerlig" efter sidste års langstrukne medieforhandlinger.

"Regeringen og Dansk Folkeparti har brugt lang tid på at få en fornuftig og tidssvarende medieaftale på plads, og jeg synes, det er ærgerligt, at man vil skrotte for bl.a. at mindske udbuddet af public service-kanaler," udtaler han med henvisning til, at S og SF har stillet sig kritiske over for bl.a. udbuddet af den nye public service-tv-kanal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier