PolicyWatch

Advokat vil i Folketinget og styrke borgernes retssikkerhed over for det offentlige

ADVOKATER PÅ VALG: Anette Prang stiller op for partiet Klaus Riskær Pedersen ved næste uges folketingsvalg. Med erfaring fra den offentlige forvaltning vil hun styrke borgernes retsstilling hos myndighederne, der er blevet stadigt dårligere, mener hun.

Anette Prang stiller op for partiet Klaus Riskær Pedersen i Københavns Omegns Storkreds. | Foto: Betina Garcia / Ritzau Scanpix

En gang om ugen i de sidste ti år har advokat Anette Prang mødt op ved advokatvagten på Greve Bibliotek, hvor hun har givet gratis retshjælp til de fremmødte borgere. Her har hun ikke kun stiftet bekendtskab med en masse borgere, men også alle de "strukturelle problemer i systemet", og det har nu fået hende til at stille op til Folketinget.

"Jeg har regnet ud, at jeg har snakket med cirka 5000 mennesker på tomandshånd. Det er rigtig mange mennesker i det danske samfund. Det er nogle, som kommer anonymt og har problemer, som er store, små, mærkelige eller overraskende. Alt muligt, som selvfølgelig har sin rod i det danske samfunds opbygning og struktur og måde at løse problemer – eller ikke at løse problemer på. Når jeg har set så meget af det, så kan jeg godt se, hvor det er, det burde blive gjort anderledes."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier