PolicyWatch

Advokat vil i Folketinget og styrke borgernes retssikkerhed over for det offentlige

ADVOKATER PÅ VALG: Anette Prang stiller op for partiet Klaus Riskær Pedersen ved næste uges folketingsvalg. Med erfaring fra den offentlige forvaltning vil hun styrke borgernes retsstilling hos myndighederne, der er blevet stadigt dårligere, mener hun.

Anette Prang stiller op for partiet Klaus Riskær Pedersen i Københavns Omegns Storkreds. | Foto: Betina Garcia / Ritzau Scanpix

En gang om ugen i de sidste ti år har advokat Anette Prang mødt op ved advokatvagten på Greve Bibliotek, hvor hun har givet gratis retshjælp til de fremmødte borgere. Her har hun ikke kun stiftet bekendtskab med en masse borgere, men også alle de "strukturelle problemer i systemet", og det har nu fået hende til at stille op til Folketinget.

"Jeg har regnet ud, at jeg har snakket med cirka 5000 mennesker på tomandshånd. Det er rigtig mange mennesker i det danske samfund. Det er nogle, som kommer anonymt og har problemer, som er store, små, mærkelige eller overraskende. Alt muligt, som selvfølgelig har sin rod i det danske samfunds opbygning og struktur og måde at løse problemer – eller ikke at løse problemer på. Når jeg har set så meget af det, så kan jeg godt se, hvor det er, det burde blive gjort anderledes."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier