PolicyWatch

Flere profiler siger farvel til Folketinget

En række kendte politikere er blevet stemt ud af Folketinget ikke mindst i det detroniserede Liberal Alliance. Samtidig er en debutant strøget helt op i topfeltet over vælgernes gunst.

Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når man er politiker, lever man på vælgernes nåde. Som altid betyder folketingsvalget et farvel til en række kendte ansigter.

Mest dramatisk er det, at Liberal Alliances nu tidligere formand, udenrigsminister og partistifter Anders Samuelsen ikke formåede at forsvare sit mandat i Folketinget. Han trak sig torsdag som en direkte konsekvens af det og partiets i øvrigt katastrofale valg, hvor de kun lige nøjagtigt klarede spærregrænsen med 2,3 pct. af stemmerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier