PolicyWatch

De Konservative har flere nye ordførere for erhvervslivet

Der har været vokseværk hos De Konservative efter folketingsvalget. Det betyder, at erhvervslivet får flere nye ordførere at forholde sig til hos partiet.

Mona Juul er ny erhvervsordfører for De Konservative. | Foto: Konservative

Ordførerskaberne er blevet fordelt hos De Konservative, og det betyder, at dansk erhvervsliv skal forholde sig til nye navne på tinge.

Posten som ordfører på det erhvervspolitiske område er gået til Mona Juul, der er valgt i Østjyllands Storkreds.

Mona Juul var frem til annonceringen af sit kandidatur til Folketinget adm. direktør for Envision Reklamebureau. Mona Juul er skal i den kommende valgperiode også tegne partiet i spørgsmål om by, bolig og bygning, forbrugerforhold, it og tele.

Den fungerende erhvervsminister Rasmus Jarlov får også en rolle at spille for erhvervslivet i den konservative gruppe. Jarlov er nemlig både blevet finansordfører, reformordfører og skatteordfører.

Mette Abildgaard har fået posterne som politisk ordfører samt klima- og miljøordfører, mens Naser Khader er blevet beskæftigelsesordfører.

Orla Østerby har fået posten som landbrugsordfører, mens Katarina Ammitzbøll er blevet EU-ordfører samt uddannelses- og forskningsordfører.

Se hele listen med De Konservatives ordførerskaber her:

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet har en stribe nye brønde på vej over de næste år, men det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier