PolicyWatch

Transportministeren tager afstand fra Øresundsbroens reklame

Den nye transportminister Benny Engelbrecht reagerer på reklamen for gode slikpriser på den anden side af Øresund.

Transportminister Benny Engelbrecht (S). | Foto: Thomas Sjørup// str

At et statsejet selskab gør reklame for grænsehandel, vil den nye transportminister Benny Engelbrecht ikke blande sig i.

Det skriver Finans.

"Jeg vil ikke blande mig i Øresundsbro Konsortiets drift, men jeg havde personligt ikke valgt at disponere på samme måde," lyder det i et skriftligt svar fra transportminister Benny Engelbrecht til mediet.

Udtalelsen kommer efter, at det tirsdag kom frem, at Øresundsbroen reklamerer for en tur over sundet med dertilhørende grænsehandlen. Det, mener Dansk Erhverv ikke, er i orden.

Pressechef hos Øresundsbroen John Sahlin vil ikke kommentere på udmeldingen fra transportministeren, men fastholder prissammenligningerne.

FødevareWatch har tidligere beskrevet, hvordan de høje danske afgifter på bl.a. chokolade og sukker har vakt harme i branchen.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie FødevareWatch.

Mere fra PolicyWatch

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Klimarådet: Fjernvarme skal udrulles hurtigere

Der skal prioriteres hårdere mellem fjernvarmeprojekterne, og udrulningen skal være hurtigere, så folk ikke fortsætter med gas som varmekilde eller investerer i varmepumper. Sådan lyder et par af anbefalingerne fra Klimarådet i ny analyse.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier