PolicyWatch

Nordjysk V-bagland udtrykker bekymring for ledelsen i mail

Ifølge Jyllands-Posten har V-bagland i Nordjylland efter et møde onsdag sendt en mail til formandskabet.

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

I en mail til Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, næstformand Kristian Jensen og partisekretær Claus Richter har partiets nordjyske bagland ifølge Jyllands-Posten udtrykt bekymring over formandskabet. 

Mailen er blevet sendt efter et møde i Venstre i Region Nordjylland onsdag aften.

Kilder har oplyst til Jyllands-Posten, et de er i tvivl om, hvorvidt det nuværende formandskab kan bringe partiet tilbage på rette kurs.

Jyllands-Posten skriver ikke, hvordan ordlyden i mailen er. 

Efter mødet onsdag aften var der ingen af de tilstedeværende, der ønskede at udtale sig. 

I disse dage er der flere møder i Venstres bagland forud for partiets hovedbestyrelsesmøde 30. og 31. august, og efter at uroen formandskabet er blusset op. 

Torsdag aften holder Venstres kommuneformænd i Region Syddanmark møde, hvor fremtiden for partiets ledelse er på dagsordnen.

Op til Venstres sommergruppemøde bragte Berlingske et interview med Kristian Jensen, som undsagde Lars Løkke Rasmussen og hans tanker om et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet.

Kristian Jensen trak i land, men det fik stadig Venstre-nestor Claus Hjort Frederiksen til at kræve Kristian Jensen afsat som næstformand, indtil Hjort et par dage senere foretog en kovending.

Medmindre Lars Løkke Rasmussen eller Kristian Jensen trækker sig inden, vil ændringer i formandskabet formentligt først ske i november, når partiet holder landsmøde.

Meldingen fra både Løkke og Jensen på partiets sommergruppemøde var, at de begge genopstiller.

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier