PolicyWatch

Ahlers: Grøn omstilling er den største kommercielle mulighed siden internettet

Venstres erhvervsordfører Tommy Ahlers vil gøre den grønne omstilling central i erhvervspolitikken. Danmark skal se mulighederne i at gå forrest, lyder det.

Tommy Ahlers (tv.) vil som ny erhvervsordfører for Venstre gøre den grønne omstilling central i erhvervspolitikken. | Foto: Jens Dresling

Danmark skal se mulighederne i at gå forrest i den grønne omstilling, som Venstres nye erhvervsordfører Tommy Ahlers vil gøre central i erhvervspolitikken.

Det fortæller Tommy Ahlers i et interview med Finans, hvor han kalder den grønne omstilling for den største kommercielle mulighed siden internettet.

"Jeg var selv lidt sen til at se mulighederne i internettet omkring årtusindskiftet. Jeg lavede først min første virksomhed i 2005, men den grønne omstilling er vores bedste chance. Det kan blive en kilde til vækst i samfundet herhjemme og til at gøre en forskel ude i verden," siger den tidligere iværksætter og erhvervsmand til mediet.

Tommy Ahlers understreger dog, at den grønne omstilling skal foregå i samarbejde med erhvervslivet – ikke gennem forbud.

Venstre har udpeget ny erhvervsordfører 

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier