PolicyWatch

Ahlers: Grøn omstilling er den største kommercielle mulighed siden internettet

Venstres erhvervsordfører Tommy Ahlers vil gøre den grønne omstilling central i erhvervspolitikken. Danmark skal se mulighederne i at gå forrest, lyder det.

Tommy Ahlers (tv.) vil som ny erhvervsordfører for Venstre gøre den grønne omstilling central i erhvervspolitikken. | Foto: Jens Dresling

Danmark skal se mulighederne i at gå forrest i den grønne omstilling, som Venstres nye erhvervsordfører Tommy Ahlers vil gøre central i erhvervspolitikken.

Det fortæller Tommy Ahlers i et interview med Finans, hvor han kalder den grønne omstilling for den største kommercielle mulighed siden internettet.

"Jeg var selv lidt sen til at se mulighederne i internettet omkring årtusindskiftet. Jeg lavede først min første virksomhed i 2005, men den grønne omstilling er vores bedste chance. Det kan blive en kilde til vækst i samfundet herhjemme og til at gøre en forskel ude i verden," siger den tidligere iværksætter og erhvervsmand til mediet.

Tommy Ahlers understreger dog, at den grønne omstilling skal foregå i samarbejde med erhvervslivet – ikke gennem forbud.

Venstre har udpeget ny erhvervsordfører 

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier