PolicyWatch

Tommy Ahlers frygter ny erhvervspolitik: "Jeg synes, det er farligt"

Tommy Ahlers, der for nyligt blev Venstres erhvervsordfører, har på lange stræk svært ved at se kompromisser med S-regeringen, som han mener har luftet flere kortsigtede og farlige erhvervspolitiske ideer.

Foto: Peter Hove Olesen

Venstres Tommy Ahlers måtte kort før sommerferien sige farvel til både ministerbil, rådgivere og departement i Uddannelses- og forskningsministeriet, da han overgav ministerposten til Ane Halsboe-Jørgensen (S).

I dag sidder han på et mere ydmygt kontor i ”Sibirien” lige over Statsministeriet på Christiansborg, hvor der stadigt står flyttekasser opmagasineret - Ahlers kontoret er netop blevet malet og endnu hverken udstyret med malerier, eller skrivebord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier