PolicyWatch

Organisationer glæder sig over ministers angreb på Nets-gebyrer

Erhvervsminister, Simon Kollerup (S), meldte i går ud, at han vil gribe ind overfor Nets' gebyrer for betalingsservice. Og det glæder en række organisationer.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Hos Forbrugetrådet Tænk og Børns Vilkår er der stor tilfredshed med erhvervsminister, Simon Kollerup (S), som mandag meldte ud, at han er klar til at skride ind overfor Nets udskældte gebyrer på betalingsservice.

Det skriver Finans.

Ministeren forklarede, at han i løbet af efteråret vil have en løsning klar, der skal sikre, at danskerne ikk betaler "urimeligt høje gebyrer", og det falder i god jord hos flere af de organisationer, der har været ude med højlydt kritik af gebypolitikken i Nets.

Kritikken har ført til, at Nets og bankerne har indgået en aftale om et lavere gebyr til hjælpeorganisationerne, men både hos Børns Vilkår og Forbrugerrådet Tænk glæder man sig altså over, at ministeren vil kigge nærmere på gebyrerne.

"Vi er rigtig glade for ministerens melding. Vi hører den sådan, at han vil gå den vej, vi har anbefalet i snart mange år," siger Vagn Jelsøe, vicedirektør i Forbrugerrådet Tænk, til Finans.

Erhvervsministeren truer Nets med lovindgreb mod høje gebyrer 

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier