PolicyWatch

Radikale truer med politisk indgreb i tv-konflikt

Konflikten mellem Yousee og Discovery får nu De Radikale til at reagere. "Vi har instrumenterne til at gøre noget ved det," siger medieordfører.

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

De Radikale varmer op til et politisk indgreb i konflikten mellem den TDC-ejede tv-distributør Yousee og kanaludbyderen Discovery.

Det siger medieordfører Jens Rohde til DR's TV Avisen.

"Vi har instrumenterne til at gøre noget ved det, og de vil blive sat i værk, hvis ikke branchen selv udviser justits," siger Jens Rohde til TV Avisen.

Meldingen kommer, fordi Discovery står til at ryge ud af de faste tv-pakker hos Yousee til årsskiftet. Det er et problem, fordi kanaludbyderne sidder på rettighederne til herrelandsholdets kvalifikationskampe i fodbold og OL.

Overfor DR fremhæver Yousee, at man erstatter Discoverys indhold med noget andet, som er mere efterspurgt. Samtidig rækker direktør Jacob Mortensen hånden ud til en forhandling med Discovery.

Analytiker: Yousee har undervurderet de klassiske tv-seere

Kanal 5-ejer truer med at forlade YouSee 

Mere fra PolicyWatch

ECB-økonomer lægger bitcoin i graven

I et indlæg fra Den Europæiske Centralbank (ECB) er der ikke ret stor fidus til kryptovalutaen bitcoin, som ifølge to økonomer holdes kunstigt i live og snart vil være helt irrelevant.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier