PolicyWatch

Boligminister nedtoner retorik over for Blackstone

Hvis Blackstone lægger sin tidligere adfærd i Danmark på hylden, er den udskældte ejendomsinvestor velkommen her på linje med andre investorer, siger boligminister Kaare Dybvad Bek. Dansk Blackstone-direktør har netop annonceret et kursskifte.

"Hvis Blackstone vælger at ændre adfærd i Danmark til en mere holdbar vej her end andre steder i verden, så er det klart, at de har lov at være her på samme vilkår som andre," siger boligminister Kaare Dybvad Bek til Bloomberg. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der tidligere i år har bebudet et indgreb mod ejendomsinvestoren Blackstone i forbindelse med en ændring af boligreguleringsloven, skruer nu ned for sin tidligere retorik mod den amerikanske investor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier