PolicyWatch

Regeringens brexitpakke er 152 gange mindre end den irske

Danmark og Irland er blandt de lande i Europa, som står til at blive hårdest ramt i tilfælde af en kaotisk brexit. Men mens Irland udruller en stor hjælpepakke, spiller den danske regering langt mere afdæmpet ud.

Erhvervsminister Simon Kollerup mener en handlingsplan på 59 mio. kr. er nok til at forberede danske virksomheder på en hård brexit. | Foto: LISELOTTE SABROE / Ritzau Scanpix

Onsdag morgen lancerede regeringerne i Danmark og Irland hver deres handlingsplaner for en såkaldt hård brexit, hvor Storbritannien forlader EU uden en aftale.

Men hvor den danske regering har omprioriteret 59 mio. kr. fra andre dele af erhvervsfremmesystemet til primært at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at indsamle information, har den irske regering fundet hele 9 mia. kr. i 2020 til at hjælpe de værst ramte brancher.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier