PolicyWatch

It-råd: Boligbeskatning er en overordenlig kompleks opgave

Statens It-råd vurderer, at opgaven med at digital boligbeskatning er så kompleks, at den er tæt på umulig. Det skriver Politiken.

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

I et brev fra Statens It-råd til Skattestyrelsen fra august konkluderer rådet, at Skatteministeriet ikke har fremlagt en samlet plan for at løse opgaven med boligbeskatning, som i forrige uge blev udsat yderligere tre år.

Det skriver Politiken.

Rådet kalder opgaven "overordentlig kompleks" og tilføjer i sit brev, at en bedre planlægning af opgaven kunne have gjort den mere overskuelig. Ligesom rådet også mener, at tidsplanen for projektet har været helt skæv, hvilket også er baggrunden for, at skatteminister Morten Bødskov (S) måtte udsætte projektet. 

"En mere realistisk plan af programmets gennemførelse vil nedbringe sandsynligheden for, at programmet allerede i udgangspunktet er på en umulig opgave", skriver rådets næstformand, Birgit Nørgaard, ifølge Politiken i brevet.

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier