PolicyWatch

Venstre om tal for statens brug af Kammeradvokaten: "Misvisende" og "voldsomt"

Nye tal tegner et mere rosenrødt billede af Kammeradvokatens dominerende position som statens advokat end virkeligheden, mener Preben Bang Henriksen, formand for retsudvalget. Flere indtægter til statens fortrukne advokat bliver ikke indregnet i de officielle tal, lyder kritikken. (Opdateret)

At honorarer i forbindelse med konkursboer ikke tæller med i det samlede billede af Kammeradvokatens omsætning hos staten, "giver et endnu værre billede," siger Preben Bang Henriksen (V). | Foto: Jens Dresling

Udgifter på flere millioner kroner bliver ikke talt med, når Kammeradvokatens "officielle" omsætning hos staten bliver talt op. Det er misvisende, mener formand for Retsudvalget, Preben Bang Henriksen (V).

Flere politikere har gennem tiden forsøgt at gøre op med det monopol, som Kammeradvokaten har haft som statens advokat gennem tiden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier