PolicyWatch

Nordens kommunikationschef bliver rådgiver for Nye Borgerlige

Nicolai Bro Jöhncke, Nordens kommunikationschef gennem det seneste syv og et halvt år, har sagt sin stilling op i rederiet for at blive rådgiver for Nye Borgerlige. Der er allerede fundet en afløser.

Foto: Jens Dresling

Norden får ny kommunikationschef, efter at Nicolai Bro Jöhncke har valgt at forlade stillingen efter syv og et halvt år. Han bliver i stedet rådgiver for Nye Borgerlige på Christiansborg.

Rederiet har allerede fundet afløseren, som bliver Anne-Louise Dam-Rasmussen, der indtil i dag har været Senior Communications Partner Corporate Communications & CSR.

Nicolai Bro Jöhncke kender til politisk arbejde på Christiansborg, idet han førhen har været presserådgiver for de konservative og særlig rådgiver i Transport- og Energiministeriet.

"Efter syv og et halvt gode år vender jeg tilbage til arbejdet med politik og kommunikation, og det glæder jeg mig til," siger Nicolai Bro Jöhncke til ShippingWatch.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch)

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier