PolicyWatch

Der er for mange sager om økonomisk kriminalitet til at politiet kan følge med

Justitsminister Nick Hækkerup (S) fortæller, at der er for mange sager om økonomisk kriminalitet, til at politiet og anklagemyndigheden kan følge med.

Justitsminister Nick Hækkerup (S). | Foto: Niels Christian Vilmann//

Der blev i 2018 anmeldt 65 pct. flere sager om økonomisk kriminalitet i Danmark end i 2014 og faktisk så mange, at myndighederne ikke er gearet til at klare dem alle. Det fortalte justitsminister Nick Hækkerup (S) på et samråd torsdag, skriver Finans.

"Det overordnede billede er, at antallet af sager om økonomisk kriminalitet har været i kraftig stigning, og at politiet og anklagemyndigheden også her er voldsomt presset. Sandheden er, at man ikke kan følge med, sådan som det ser ud," sagde ministeren på samrådet ifølge erhvervsmediet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier