PolicyWatch

Regeringen opbløder udspil til ny boligreguleringslov – skærper tilbudspligten

I de igangværende forhandlinger om en ændring af boligreguleringsloven er regeringen parat til at give køb på sin ide om at kræve 10 års ejerskab, før renoveringer efter lovens paragraf 5, stk. 2 kan igangsættes, erfarer EjendomsWatch. Også i forhold til andelsboliger ændres snittet, mens reglerne skærpes for den såkaldte tilbudspligt.

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) er parat til at opbløde sit udspil til en ændring af boligreguleringsloven, erfarer EjendomsWatch. | Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

En politisk aftale om at ændre boligreguleringsloven nærmer sig, men i forhold til regeringens udspil i begyndelsen af december, er der filet hjørner af i de igangværende forhandlinger, erfarer EjendomsWatch.

Blandt de elementer, som boligminister Kaare Dybvad Bek (S) er villig til at opbløde, er kravet om, at en ejendom skal være ejet i ti år, før den såkaldte renoveringsparagraf 5, stk. 2, kan benyttes. Her ser parterne ud til at nå til enighed om en såkaldt karensperiode på syv år, lyder det fra velinformerede kilder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier